Almirón sobre la visita del Reial Madrid: "Entrenadors i jugadors somiem guanyar aquests partits"

El tècnic de l'Elx ha parlat en la prèvia del partit contra el líder de la Lliga

El tècnic de l'Elx, Jorge Almirón
El tècnic de l'Elx, Jorge Almirón

L'Elx rep aquest dimecres el Reial Madrid en el partit de la jornada 10 de Lliga a l'estadi Martínez Valero. Un partit entre el primer classificat de la Lliga i l'últim, però que arriba amb una moral positiva en els dos casos.

D'una banda, perquè l'Elx, amb el canvi d'entrenador, va aconseguir millorar la imatge oferida al principi de temporada i va aconseguir rescatar un punt del camp de Mestalla el cap de setmana passat.

D'altra, perquè l'equip madrileny arriba després d'una setmana màgica en què va certificar la classificació per a huitens de final de Champions League, va guanyar el clàssic contra el FC Barcelona i en què s'ha fet oficial que el seu davanter Karim Benzema ha guanyat el Baló d'Or.

Per això, el tècnic de l'Elx, Jorge Almirón, no ha dubtat a elogiar el club blanc, del qual ha assegurat que està passant per un dels millors moments de la seua història.

No obstant això, Almirón no renuncia a poder puntuar contra el Reial Madrid. "Els entrenadors i jugadors somiem poder guanyar aquests partits, tots els jugadors de tot el món volen jugar-los i estan motivats", ha dit.

També et pot interessar

stats