Almeria-Castelló: hora d'aprofitar el cansament del rival

Els andalusos jugaren el partit de Copa del Rei amb pròrroga entre setmana.

Acció en l'últim partit del Castelló davant l'Sporting
Acció en l'últim partit del Castelló davant l'Sporting / Twitter: @CDCastellon

El Castelló visita el tercer classificat de la Lliga, l'Almeria. Els de Garrido volen aprofitar el desgast del rival, que ha jugat la Copa del Rei, amb pròrroga inclosa, en jornada d'entre setmana.

No obstant això, la victòria final en els penals davant de l'Osasuna pot ser un impuls per a l'equip que entrena José Manuel Gomes, que no perd en Lliga des del 20 de desembre, quan van caure a casa del primer classificat, el RCD Espanyol.

El Castelló, per la seua banda, vol certificar que el canvi d'entrenador ha donat ales a l'equip després que la passada setmana venceren un altre equip en posicions de promoció d'ascens com és l'Sporting. L'arribada de l'entrenador del Puig ha modificat l'estil de joc, amb una vocació clarament ofensiva i d'atac directe, i una solidesa defensiva centrada a mantindre la posició. Des del partit de Ponferrada en la primera jornada de Lliga, els alb-i-negres no guanyen fora de casa i aquesta és l'ocasió perfecta per a tornar a la senda de la victòria.

L'equip de la Plana espera tindre a tots els jugadors disponibles per al partit. En aquest podria debutar el que fora, precisament, jugador del segon equip de l'Almeria, el defensa Javi Moyano. El veterà jugador andalús, arriba al conjunt alb-i-negre després de dues temporades en Primera Divisió amb el Valladolid. No obstant això, el fet d'haver eixit del club val·lisoletà a l'octubre i haver estat tants mesos sense equip pot fer-li acusar la inactivitat.

Els d'Almeria podran comptar amb quasi tota la plantilla disponible. L'únic dubte és el central Maras, que ja es va perdre el partit de Copa del Rei per lesió. El seu entrenador, José Gomes, és un habitual de les rotacions i la gran acumulació de partits farà que continue fent-ho. No obstant això, l'Almeria té Umar Sadiq. El davanter nigerià, d'1,92 metres d'alçada, opta a ser jugador del mes de la Lliga Smartbank i diversos equips de Primera Divisió hi estan interessats.

La retransmissió del partit es podrà seguir per la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patricia Campos.

També et pot interessar

stats