Almeida és mig Europa

El portugués ha marcat el gol d'una victòria que se li podria haver escapat si Budimir haguera estat encertat en un penal en el descompte

Almeida celebra el gol de la victòria

El València aconsegueix una treballada victòria al Sadar després de guanyar per 0-1 l'Osasuna. Els de Baraja han sabut traure renda al gol d'Almeida. Un xut creuat després que Fran Pérez s'haguera emportat el defensor per a deixar-li la internada en àrea.

El conjunt navarrés ha atacat més i ha tingut ocasions clares per a fer l'empat, però no ha pogut perforar la meta de Mamardashvili.

De fet, l'acció clau del partit ha sigut en l'últim minut. Un penal clar sobre Budimir en el minut 95. El mateix davanter de l'Osasuna no ha tingut clar com xutar el penal i ha permés a Mamardashvili parar el que pot ser el penal més fàcil de la seua carrera.

El València dormirà tota aquesta setmana en la setena posició, en llocs de Conference League. La pròxima, a Mestalla, rebrà un rival directe com és el Betis de Pellegrini, Isco i companyia.