Alessio Lisci: "Hem viscut aquesta situació tota la temporada"

El tècnic del Llevant ha parlat abans del vital duel de demà al Bernabeu

El tècnic del Llevant, Alessio Lisci
El tècnic del Llevant, Alessio Lisci

El Llevant encara un partit vital al Santiago Bernabeu contra el Reial Madrid. Un xoc que podria suposar el descens matemàtic de l'equip o, mantenir l'esperança una jornada més.

En aquest sentit, el tècnic del club granota, Alessio Lisci, ha assegurat que l'equip està preparat perquè ha estat tota la temporada vivint en una situació pareguda i que ha guanyat en fortalesa mental per aquest motiu.

Lisci ha dit que no sent la pressió i que no pensa en resultats, sinó que únicament tractarà de fer el que està en les seues mans, és a dir, guanyar.

L'italià ha assegurat que parteixen amb el lleuger avantatge de saber els resultats dels altres equips abans que comence el partit al Bernabeu, situació que li agrada.

Sobre el Reial Madrid, el tècnic granota ha manifestat la seua intenció de "fer-li el passadís" als actuals campions de Lliga perquè són "un equip noble". A més, sobre les paraules de l'entrenador madridista, Carlo Ancelotti, en què lloava la figura de Lisci, l'entrenador del Llevant ha dit que és un orgull que una persona de la seua trajectòria pense així d'ell i que li ho agrairà arribat el moment.

També et pot interessar

stats