Alejandro Sandroni, nou entrenador de l'Intercity

L'equip alacantí ha fet oficial hui mateix la destitució del fins ara tècnic, Gustavo Siviero

Salvador Martí dona la benvinguda a
Salvador Martí dona la benvinguda a Alejandro Sandroni / CF Intercity

L'entrenador argentí Alejandro Sandroni substituirà Gustavo Siviero en la banqueta de l'Intercity. El club alacantí ha fet oficial aquest dilluns la destitució de qui fins ara era el seu tècnic i també l'arribada del substitut.

L'Intercity ha agraït a Siviero els èxits aconseguits per a l'entitat durant les últimes tres temporades, "així com la seua implicació en el projecte". El també preparador argentí va arribar el 2020 quan l'equip disputava la Tercera RFEF, la cinquena categoria del futbol espanyol.

Ara, amb l'equip lluitant per mantindre's en Primera RFEF, la competició de bronze, els dirigents de l'Intercity opten per un relleu a la banqueta.

Alejandro Sandroni arriba, segons el club valencià, per a aportar la seua experiència després de passar pel Linares Deportiu en Primera Federació i la seua dilatada trajectòria en el Yeclano.

El míster signa amb el CF Intercity acompanyat de Daniel Fernández com a segon entrenador, mentre que la resta de cos tècnic es mantindrà en les seues funcions.

També et pot interessar

stats