Alderete veu complicat el seu futur en el València

Les dificultats esportives i econòmiques fan inviable el seu fitxatge

El central del València, Omar Alderete, té difícil quedar-se

Sense classificar-se per a competicions europees per tercera temporada consecutiva i amb la manca d'ingressos que això implica, el futur d'alguns jugadors del València està en l'aire. Un dels casos més evidents és el d'Omar Alderete. El central ha complit en l'àmbit esportiu, però exercir l'opció de compra és un gran dilema per al club. 

El central paraguaià va arribar cedit aquest estiu des del Hertha de Berlín per petició expressa de José Bordalás i amb una opció de compra obligatòria de 7,5 milions d'euros condicionada a dues premisses.

D'una banda, que jugara almenys 25 partits de lliga. Una situació que ja fa setmanes que va complir perquè ja en porta 30, amb un balanç de dos gols i catorze targetes. Tot gràcies a ser un central fiable i contundent que no ha patit cap lesió durant la temporada.

La segona premissa es dona quasi per impossible, la classificació per a competició europea per a la pròxima temporada. El València, sense haver guanyat la Copa del Rei que donava accés a la fase de grups de l'Europa League i a 10 punts a falta de 15 de la sèptima posició que té ara mateix el Vila-real i que dona accés a la Conference League, dona per descartada aquesta opció.

Així i tot, el club de Mestalla podria mantindre la possibilitat de fitxar-lo al mes de juny per aquest preu, però sense ingressos europeus i la delicada situació econòmica del València, no sembla que puga ser una opció viable.

Hi ha altres operacions que semblen més importants. D'una banda, la renovació de Gayà. Soler i Guillamón i el fitxatge d'Hugo Duro, que tan bon rendiment ha tingut enguany.

Alderete vol quedar-se, el València vol comprar-lo per un preu reduït, però el Hertha de Berlín, conscient que el preu del paraguaià ha augmentat aquesta temporada, no el regalarà i donarà prioritat a les ofertes d'altres equips. S'espera un estiu mogut a Mestalla.

També et pot interessar

stats