Alcoià-Reial Madrid: una cita amb la història

Els alcoians buscaran donar la sorpresa davant d'un rival de talla mundial.

Cartell del partit Alcoià - Reial Madrid de Copa del Rei
Cartell del partit Alcoià - Reial Madrid de Copa del Rei / À Punt NTC

L'Alcoià disputa aquest dimecres un dels partits més importants dels últims anys. El sorteig de la Copa del Rei els va aparellar amb el Reial Madrid en setzens de final i els de Zidane visitaran el Collao en una cita històrica.

Desgraciadament, la pandèmia fa que el partit es dispute sense gent a les graderies. No obstant això, els jugadors saben que tindran tot el suport de l'afició des de les seues cases.

Per això, l'Alcoià també ha volgut, d'una forma creativa, traure algun tipus de rèdit econòmic a la situació. Així, ha convidat l'afició a comprar entrades commemoratives del partit, a un preu de 10 euros, però que no donen accés a les instal·lacions.

Per a l'equip d'Alcoi, aquest no serà un partit més, però per a Zidane, és l'ocasió perfecta per a donar entrada a aquells que no juguen tant i perquè guanyen confiança per a la resta de la temporada. Així i tot, l'estadi del Collao podrà gaudir de jugadors de molt de nivell com Vinícius, Valverde, Mariano o Lunin. El porter ucraïnés encara no ha debutat en partit oficial amb el Reial Madrid.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Raúl Pina i els comentaris de Javi Selva i César Escribano.

També et pot interessar

stats