Alcoià i Mestalla, a prop de la permanència

L'Hèrcules segella la segona plaça del grup tercer de la Segona B, mentre que el Castelló haurà de guanyar diumenge si no vol descendir.

L'Atlètic Llevant no ha pogut traure res del camp de l'Espanyol B
L'Atlètic Llevant no ha pogut traure res del camp de l'Espanyol B

Vesprada absolutament d'infart la viscuda pels aficionats dels equips valencians que juguen en el grup tercer de la Segona B. Especialment pel que fa a la zona baixa. Dos equips han fet un pas endavant molt seriós per no baixar a Tercera Divisió. I ho han fet quan sonava la botzina i en uns camps molt complicats. El València-Mestalla ha guanyat el Villarreal B a domicili per 0 a 1 amb gol de Lolo Pla en el minut 83. Aquests tres punts el mantenen en llocs de permanència. Qui ha tirat d’heroisme per a eixir del descens ha sigut l’Alcoià. En el minut 64 perdia 2 a 1, i li xiulaven un penal en contra. Però el porter Bañuz aturava el tir del coreà Paik i arengava els seus companys perquè capgiraren el marcador. I així ha estat. A la fi, 2 a 3 que fa que els alcoians depenguen d'ells mateixos en la darrera jornada al Collao davant del Conquense.

Precisament els manxecs li han amargat la vesprada al Castelló, que s'avançava 0 a 1 per obra de Gálvez. Aquest resultat també els treia dels llocs complicats. Però el Conquense ha reaccionat i ha empatat. Ara, els d'Òscar Cano necessiten guanyar precís a Castàlia diumenge davant del Barça B si vol quedar-se un any més en Segona B.

Un gran Hèrcules

El Barça B no ha pogut fer res davant d'un sòlid, contundent i seriós Hèrcules d'Alacant, que s'ha imposat per 0 a 2 al Miniestadi amb gols de Juanjo Nieto i Adrián. El triomf inapel·lable, i que ha pogut ser encara més gran, no serveix als de Planagumà per a aconseguir el lideratge que, finalment, ha consolidat el Balears. Els alacantins seran segons, per davant del Villarreal, que no ha tingut la vesprada però que disputarà per segon any consecutiu el play-off d'ascens a Segona A.

L'Atlètic Llevant, que ja no es jugava res, ha perdut 2 a 1 al camp de l'Espanyol B, tot i que s'ha avançat amb gol de Joan al començament del partit.

Castelló, Mestalla i Alcoià tornaran a viure una jornada intensa d’ací a 7 dies, quan es jugaran la permanència.

També et pot interessar

stats