Alcoià-Castelló: duel autonòmic en la Primera RFEF

Alcoià i Castelló s'enfronten en un duel autonòmic
Alcoià i Castelló s'enfronten en un duel autonòmic

L'Alcoià busca aquest dimecres enfront del Castelló al Collao prolongar el seu bon moment de resultats i de joc i sumar un tercer triomf després dels aconseguits en menys d'una setmana contra l'Atlético Sanluqueño i l'UCAM Múrcia.

Aquestes dues victòries han retornat els de Vicente Parras als números en els quals estaven a la fi de novembre abans de les eliminatòries de Copa del Rei contra Badajoz, Llevant i Reial Madrid.

Precisament el partit que disputa com a local corresponia a la primera jornada de Lliga del nou any, però va ser ajornat arran del massiu contagi de covid-19 en el vestuari blanc-i-blau després de l'eliminatòria copera contra el Reial Madrid.

L'Alcoià tindrà la important baixa del central Carlos Blanco, un dels seus referents defensius que es va lesionar en els primers minuts del partit jugat el dissabte a La Condomina contra el UCAM Múrcia.

Per la seua banda, el Castelló afronta la seua visita a l'Alcoià amb possibilitats de situar-se molt prop de les dues primeres places i consolidar la seua posició en zona de promoció d'ascens.

Els alb-i-negres posen en orde el calendari després d'haver tingut ajornats fins a tres partits per coronavirus des que va començar la temporada. Amb aquest partit el Castelló ja no en tindrà cap pendent.

El tècnic castellonenc, Sergi Escobar, no podrà comptar al Collao amb Pablo Hernández, Abdoul Koné i Vicente Esquerdo, que són baixa per lesió. Tampoc està disponible el porter, Álvaro Campos, fet pel qual Escobar mantindrà en la titularitat Iván Martínez.

També et pot interessar

stats