Albiol, primer fitxatge del Villarreal CF

Jugarà en el submarí les pròximes tres temporades

El Villarreal CF dona la benvinguda a Albiol.
El Villarreal CF dona la benvinguda a Albiol.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
04 de juliol 2019 - 18:24

Raúl Albiol jugarà en el Villarreal CF almenys les pròximes tres temporades. Així ho ha fet oficial el club groguet que ha arribat a un acord amb el Nàpols pel traspàs del migcampista de Vilamarxant. L'operació rondaria els 4 milions d'euros que figuraven en la seua clàusula de rescissió.

Albiol es converteix així en el primer fitxatge del submarí per a la pròxima temporada. El central serà presentat oficialment els pròxims dies, però este cap de setmana passarà ja les pertinents proves mèdiques amb la resta de la plantilla i dilluns farà el seu primer entrenament amb el submarí.

Trajectòria professional

Albiol arriba al Villarreal CF als 33, anys després de passar per equips com el Getafe, València, Reial Madrid i Nàpols on ha jugat les últimes sis temporades un total de 236 partits oficials. Com a internacional, ha disputat 52 partits amb la selecció espanyola, on ha guanyat un Mundial i dos Eurocopes.

A més, va guanyar una Lliga amb el Reial Madrid, dos Copes del Rei amb el València, una Supercopa d'Espanya, i una Copa i una Supercopa d'Itàlia en el seu palmarés.

També et pot interessar

stats