Albelda s'estrenarà com a entrenador a l'Atzeneta en Tercera

L'exjugador del València i comentarista d'aquesta casa intentarà aconseguir l'ascens del club de la Vall d'Albaida a Segona Divisió B

Cara a cara entre David Albelda i José Luis Gayà en ‘Tot futbol’
Cara a cara entre David Albelda i José Luis Gayà en ‘Tot futbol’ / À Punt Mèdia.

David Albelda tornarà al món del futbol en actiu i ho farà des de les banquetes, ja que entrenarà l'Atzeneta Unió Esportiva, equip del grup valencià de Tercera Divisió. Després d'optar a la presidència de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, serà la primera ocasió que tindrà des que es va retirar, l'agost de 2013, després de 15 temporades al club del Mestalla. 

Després d'haver deixat el futbol, l'exfutbolista internacional del València ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació com a comentarista, entre els quals hi ha el programa Tot Futbol d'aquesta casa, amb el qual va viure in situ com l'equip valencianista aconseguia la seua huitena Copa del Rei. A més, David Albelda és, en l'actualitat, un dels ambaixadors elegits per la Lliga de Futbol Professional per a representar i promocionar el futbol i la Lliga espanyola. 

A l'assalt de la Segona Divisió B

L'Atzeneta UE (del municipi de la Vall d'Albaida, amb 1.600 habitants) és un club que milita des de fa un any en el grup tercer de Tercera Divisió, i compta amb el suport d'Ubesol, empresa proveïdora de Mercadona, cosa que ha permés que l'entitat dissenye un full de ruta per a estar al més prompte possible en Segona Divisió B. L'equip va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió la temporada passada (2017-2018). Aquesta temporada, ha obtingut el sisé lloc de la classificació amb 58 punts, a 8 punts dels llocs de promoció d'ascens. 

Atzeneta d'Albaida és una població que compta amb un magnífic patrimoni paisatgístic i patrimonial, i que acull un museu d’artesanies dedicat a la pedra, les campanes i l’espart.

L'exjugador del València i comentarista d'aquesta casa, David Albelda, començarà la seua carrera com a entrenador la pròxima temporada. Ho farà a l'Atzeneta, de Tercera Divisió, segons ha anunciat hui el club. L'equip de la Vall d'Albaida, emparat pel suport econòmic d'un grup inversor local, vol intentar ascendir a Segona B la temporada que ve.

També et pot interessar

stats