El Vila-real B se'n va de buit del Carlos Belmonte

L'Albacete, que s'ha mostrat molt superior, ha derrotat el filial groguet per 2-0

Medina celebra el gol
Medina celebra el gol / La Liga

El Vila-real B no ha pogut traure res positiu de la visita al Carlos Belmonte. El filial ha caigut per 2-0 contra l'Albacete, en un mal partit dels jugadors de Miguel Álvarez. Tot i la derrota, els groguets acabaran la jornada fora de la zona de descens a Primera RFEF.

L'equip local ha portat la iniciativa des del xiulit inicial i s'ha acostat amb perill a la porteria defesa per Íker Álvarez, davant un Vila-real B inofensiu, que amb prou faena ha aconseguit mantindre la porteria a zero. De fet, només la falta d'encert de l'Albacete ha evitat que el resultat fora diferent en el descans.

El Vila-real B només ha pogut mantindre el zero cinc minuts més. En el 51, Agus Medina ha inaugurat el marcador en aprofitar les facilitats defensives groguetes. Tot i la superioritat local, Tasende ha pogut empatar, però el seu llançament s'ha topat amb el travesser. I pràcticament acte seguit, Manu Fuster ha sentenciat el duel amb el segon i definitiu.

Ara els de Miguel Álvarez tindran deu dies per a preparar el següent compromís, el dilluns 18 de desembre, en la visita a la Ceràmica del Valladolid.