El Vila-real empata contra l'Alabés i acumula quatre jornades sense perdre (1-1)

L'equip groguet competeix cada vegada millor i ha sumat un valuós punt a Mendizorroza en un partit ple d'alternatives

Els jugadors del Vila-real celebren el gol de Jorge Cuenca
Els jugadors del Vila-real celebren el gol de Jorge Cuenca / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de febrer 2024 - 16:15 Actualitzat: 10 de febrer 2024 - 16:47

Marcelino García Toral ha sorprés a Vitòria amb un onze inicial amb tres centrals en què Mosquera ha debutat com a titular fent parella en l'eix de la saga amb Albiol i en què Jorge Cuenca ha assumit les funcions de lateral esquerre.

En el primer temps, el conjunt de Luis García Plaza ha començat més actiu amb les millors ocasions de gol fins que en el minut 25 Samu Omorodion, de cap, després d'una gran centrada d'Àlex Sola, ha aconseguit batre Filip Jörgensen. Els groguets no s'han rendit i Sorloth i Gerard Moreno han disposat de bones ocasions per a empatar. Però Jorge Cuenca ha aconseguit marcar en el minut 42 amb una gran cabotada a la treta d'un córner. Álex Baena ha sigut l'encarregat de servir des del cantó i ja suma set assistències en Lliga.

En la represa ha continuat la igualtat i Jörgensen ha evitat el segon gol dels locals que també han vist com Alexander Sorloth a punt ha estat de veure porta per a marcar el segon dels de Marcelino. Però en aquesta ocasió ha sigut Sivera, el porter blanc-i-blau, el que, amb una gran intervenció, no ha permés que es desfera la igualada en el marcador.

El Vila-real no ha pogut sumar la segona victòria consecutiva lluny de la Ceràmica, però se'n va de Vitòria amb un valuós punt per a sumar-ne 25 i ja acumula quatre jornades sense conéixer la derrota.

També et pot interessar

stats