El Vila-real B no pot superar el líder

El filial groguet ha perdut 2-0 contra l'Alabés i ja fa tres mesos i mig que no guanya a domicili

Els jugadors de l'Alabés celebren un gol
Els jugadors de l'Alabés celebren un gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
25 de novembre 2022 - 20:57 Actualitzat: 26 de novembre 2022 - 19:30

El Vila-real B se n'ha anat amb les mans buides de Mendizorrotza després de caure 2-0 contra el líder de Segona, l'Alabés. El filial groguet, que ja està tres mesos i mig sense véncer com a visitant, ha plantat cara en la primera part, però no ha causat cap problema els bascos en la represa. 

L'equip de Miguel Álvarez no ha renunciat al seu estil i ha eixit a Mendizorrotza amb la idea de controlar la pilota i de buscar el gol. De fet, Álex Collado ha estavellat una pilota al pal amb zero a zero en el marcador, que hauria avançat els groguets. Però ha sigut l'Alabés qui ha inaugurat el marcador després que Salva Sevilla transformara un polèmic penal xiulat per mans de Pablo Íñiguez després d'un refús.

En la represa, al Vila-real B li ha faltat energia i convenciment per a aconseguir almenys l'empat. Però els bascos no aconseguien el segon i els de Miguel Álvarez han arribat al tram final del duel amb opcions. El gol de Benavídez en el 85 i l'expulsió d'Mbacke per doble groga després de protestar efusivament en el 89 han acabat de sentenciar el duel. 

El Vila-real B es queda amb 23 punts en la part mitja de la classificació i la pròxima jornada rebrà el Leganés al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

També et pot interessar

stats