Ajudes per al futbol no professional de les comarques del sud valencià

Un total de 27 equips es beneficiaran d'un pla de subvencions que ha impulsat la Diputació d’Alacant.

Pla d'ajudes al futbol. Peu de foto. Presentació de pla d'ajudes que beneficiarà  equips de 18 municipis.
Pla d'ajudes al futbol. Peu de foto. Presentació de pla d'ajudes que beneficiarà equips de 18 municipis.

Els equips de 18 municipis de les comarques del sud valencià rebran els 124.000 euros del pla d’ajudes de la Diputació d'Alacant que en categoria masculina es reparteix per a 13 conjunts: un milita en la Segona B, l'Alcoià, i sis en Tercera: Rayo Ibense, Oriola, Crevillent Esportiu, Eldense, la Nucia i Jove Espanyol de Sant Vicent. Un altre, el Kelme, juga en la Divisió d'Honor Juvenil, els quatre restants (Dénia, Alcoià, Kelme B i Ciutat de Benidorm), en la Lliga Nacional Masculina.

En dones són 14 els equips que tenen dret al pla d’ajuda. Hi destaca l'Sporting Plaça Alger, que juga en la Segona Divisió. En lliga autonòmica estan el Crevillent, l’InPro Sports de Sant Vicent del Raspeig i l'Sporting Plaça Alger B. Les ajudes arriben també a 10 equips de la Primera Regional de poblacions com Benidorm, el Campello, Elda, Benissa, l'Alfàs del Pi, Santa Pola, Rojals o el Verger.

Suport al futbol femení

El president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar, ha afirmat que les ajudes són bones per acabar bé la temporada i per a continuar formant xiquets i xiquetes.

Gomar també ha destacat que al sud de la Comunitat Valenciana és molt destacada la presència del futbol femení, l'inclusiu i l'adaptat. Ha ressaltat que hi ha moltes llicències de futbol de dones i que cal donar suport.

La Federació Valenciana organitzarà en cada província un torneig de futbol sala infantil per a promoure aquest esport. Serà un torneig en què participarà la selecció valenciana i equips de tota la comunitat. Es jugarà fins que acabe la temporada.

També et pot interessar

stats