Els advocats dels investigats pel cas Vinícius consideren que els estan utilitzant de "caps de turc"

Dos dels tres acusats han acudit a declarar aquest dilluns

Vinícius en el partit contra el València CF
Vinícius en el partit contra el València CF

Dos dels tres joves investigats en el jutjat d'instrucció número 10 de València per insults racistes dirigits al jugador del Reial Madrid CF Vinícius Júnior, han negat odi o racisme en els seus gestos contra cap jugador.

Aquests joves s'han pronunciat així en la seua declaració en el jutjat, on aquest dilluns estaven citats com investigats en aquest procediment, en el qual hi ha un altre jove que no ha pogut acudir a prestar el seu testimoniatge per motius personals i ho farà en una altra data.

En aquest sentit, l'advocat del jove que no ha pogut acudir a declaració ha manifestat als periodistes que el cas s'ha tret "absolutament de context" i que els estan utilitzant com a "cap de turc" en una campanya contra el racisme. "És un problema puntual d'una jugada de futbol treta de context. Es tracta de tres xavals de 18 anys acabats de complir que no pertanyen a cap banda radical ni tenen tatuatges. Són gent totalment normal".

Aquest advocat ha manifestat que en els fets "hi ha mig Mestalla" implicat. "D'això mateix que s'acusa aquests tres xics hi havia molta més gent que estava fent el mateix i en altres parts del camp més significatives", ha advertit. "El meu client ni va insultar ni va menysprear ningú per la seua condició de raça ni per motius personals. No hi ha problema d'odi", ha insistit.

També et pot interessar

stats