Admesa a tràmit la demanda del València per la Supercopa del 2020

El club de Mestalla denuncia un greuge comparatiu a l'hora d'establir el repartiment econòmic entre els quatre equips participants

La Supercopa de l'any 2020 es va disputar a Jiddah
La Supercopa de l'any 2020 es va disputar a Jiddah / RFEF

El València continua en lluita amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) pel repartiment econòmic de la Supercopa i aquest dissabte ha conegut que el jutjat on va presentar la demanda l'ha admesa a tràmit.

El fet de guanyar la Copa del Rei de 2019, contra el Barça al Benito Villamarín, li va atorgar una plaça en la Supercopa de la temporada següent, que va passar de dos a quatre equips i a celebrar-se a l'Aràbia Saudita.

Unes modificacions que, segons entén el València, no estaven en el reglament vigent. Tot i això, el club de Mestalla va disputar la competició per amenaces econòmiques i esportives per part de la RFEF.

Després de la competició, els serveis jurídics del València van denunciar el repartiment econòmic entre els equips participants (Reial Madrid, Barça i Atlètic de Madrid) pel greuge comparatiu.

Més de dos anys després de l'inici de la causa, per una presumpta ocultació de documentació per part de l'organisme estatal, el València va presentar la demanda en el jutjat mercantil número 2 de Madrid.

Una demanda que, com ha avançat Ràdio València Cadena Ser i ha pogut confirmar À Punt Mèdia, ha sigut admesa a tràmit. Ara, la RFEF té un termini de vint dies hàbils per a respondre a aquesta.

També et pot interessar

stats