Acord Carlos Soler - PSG fins al 2027

El migcampista del València no se'n vol anar sense deixar diners al club

Acord Carlos Soler - PSG fins al 2027

El París Saint-Germain (PSG) ha oferit un contracte de cinc temporades, fins al final de la campanya 2026-2027, a Carlos Soler, una proposta que el migcampista valencià veu amb bons ulls perquè li dona l'oportunitat de jugar en un club de l'elit europea i tindria un salari que no li pot oferir el València.

A l'operació, que ha sorgit en les últimes hores, només li falta l'entesa entre els clubs, que negocien a hores d'ara. Cal recordar que Soler finalitza contracte amb el club de Mestalla el 30 de juny i que a partir de gener podria negociar amb qualsevol club per a fitxar lliure per a la pròxima temporada.

El València havia oferit tant a Soler com a Gayà una renovació que els situava com a millors pagats de la plantilla, però es quedava lluny de les aspiracions que demandava el '10'. El club valencianista, en cas de tancar-se l'operació, quedaria molt tocat per l'eixida del seu capità just abans que tanque el mercat.

El PSG francés acaba de fitxar Fabián Ruiz, també migcampista espanyol, procedent del Nàpols. Però davant l'eixida d'Ander Herrera rumb a l'Athletic Club, l'equip en què juga el valencià Juan Bernat vol fortificar la zona central perquè li arriben balons de gol al trident Messi, Neymar i Mbappé.

També et pot interessar

stats