Abel Ruiz porta Espanya als quarts de l'Europeu sub 21

Un gol del futbolista d'Almussafes ha sigut prou per a derrotar Croàcia en el segon partit (1-0)

Abel Ruiz, en una acció del partit
Abel Ruiz, en una acció del partit / Robert Ghement (Efe)

La selecció espanyola sub 21 ja està classificada per als quarts de final de l'Europeu de Geòrgia i Romania. L'equip entrenat per Santi Denia ha guanyat Croàcia per 1-0 amb un gol del valencià Abel Ruiz i ara es jugarà el primer lloc del grup B en el partit contra Ucraïna.

El partit no ha pogut començar millor per als interessos espanyols, ja que quan encara no s'havia complit ni el primer minut de joc Abel Ruiz ha inaugurat el marcador. L'equip de Santi Denia s'ha mostrat molt superior i ha merescut ampliar l'avantatge en una gran primera part.

Però el marcador no s'ha mogut i tot s'ha hagut de decidir en la represa. Espanya ha desaprofitat nombroses ocasions de gol per a sentenciar el partit i fins i tot ha acabat patint. De fet, Croàcia ha pogut empatar quasi en l'últim minut, però afortunadament l'acció no ha acabat en gol.

Espanya en tindrà prou amb un empat en l'últim partit de la primera fase contra Ucraïna per a acabar primera de grup i tindre així un encreuament més favorable.