À Punt s'uneix a la festa per a intentar ascendir del Castelló i l'Eldenc

Les dos finals per l'ascens a segona que retransmetrà la televisió d'À Punt es podran seguir a través d'unes pantalles gegants instal·lades a l'estadi de Castàlia i a la plaça de la Ficia d'Elda.

BeFunky collage (3)
Les pantalles gegants s'instal·laran a l'estadi de Castàlia i a la plaça de la Ficia d'Elda. / CE Castelló i Ajuntament d'Elda

À Punt Mèdia s'uneix a la festa per l'intent d'ascendir a Segona Divisió de dos equips valencians mítics com són el CE Castelló i el CE Eldenc.

D'una banda, el duel entre l'Alcorcón i el CE Castelló (dissabte, 20:00 h) es podrà seguir a través de tres pantalles gegants ubicades a l'estadi de Castàlia. L'entitat alb-i-negra ha organitzat tota una festa de la qual els aficionats orelluts podran gaudir de valent gràcies a la retransmissió del xoc per la televisió d'À Punt.

D'altra banda, l'afició de l'Eldenc que no haja aconseguit entrada per a assistir al Nou Pepico Amat podrà seguir en la pantalla gegant que s'instal·larà a la plaça de la Ficia d'Elda la retransmissió d'À Punt del duel entre el conjunt del Vinalopó Mitjà i el Reial Madrid Castella (diumenge, 20 h). Un enfrontament decisiu que podria suposar la tornada a la segona divisió després de sis dècades d'absència. 

També et pot interessar

stats