À Punt retransmet el partit de les llegendes del triplet

À Punt retransmetrà divendres l’especial Les llegendes del triplet, que inclourà la festa prèvia i el duel entre els jugadors d’aquell València CF que fa vint anys va conquistar el triplet i un combinat d’exjugadors de la selecció espanyola i de la Lliga

El València alçant els títols del triplet
El València alçant els títols del triplet

Commemorar el vint aniversari de la conquesta del triplet (Lliga, Copa de la UEFA i Supercopa d’Europa), una de les majors fites aconseguides en la centenària història del València CF. Aquest és l’objectiu del València CF i també el d’À Punt, que vol sumar-se al reconeixement d’un equip de llegenda.

Divendres, 5 d’abril tornarà a xafar la gespa de Mestalla una gran part dels jugadors que van formar part d’aquell gran València CF de les temporades 2003-04 i 2004-05.

Fa ara vint anys els de Mestalla aconseguien guanyar en un mateix any el títol de Lliga, la Copa de la UEFA i la Supercopa d’Europa. Un èxit sense precedents que va servir perquè el club valencianista fora considerat com el millor del món, segons la Federació Internacional d’Estadística i Història del Futbol.

Així, À Punt retransmetrà el partit entre un equip conformat per les llegendes d’aquell València CF del triplet contra un combinat d’exjugadors de la selecció espanyola, La Lliga i l’Associació de Futbolistes Espanyols.

Des de les 18:30 hores la televisió d’À Punt oferirà el programa especial Les llegendes del triplet que inclourà els actes commemoratius previs i la disputa del partit que arrancarà a les 20:00 hores.

En el descans del duel À Punt té previst emetre el NTC nit, que donarà pas a la segona part del duel que culminarà amb la festa i el colofó final.

Serà la millor forma de reviure les grans sensacions que van deixar l’equip dirigit per Rafa Benítez i conformat, en gran part, per Javier Subirats. L’exdirector esportiu del club serà comentarista d’excepció per a la televisió d’À Punt d’aquest atractiu enfrontament.

La radiotelevisió dels valencians i les valencianes continua donant suport i visibilitat a aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats