À Punt retransmet l’Hèrcules–Lleida, la final per a l’ascens

 

El partit, que es juga el diumenge 5 de maig a les 12:00 hores, pot suposar l’ascens dels alacantins a Primera RFEF

Els jugadors de l'Hèrcules celebren un gol
Els jugadors de l'Hèrcules celebren un gol / Twitter: @cfhercules

La televisió d'À Punt retransmetrà en directe el partit entre l'Hèrcules CF i el Lleida Esportiu, corresponent a la jornada 34, última de la fase regular del grup tercer de Segona RFEF. Els de Rubén Torrecilla són líders de la categoria amb 2 punts d’avantatge sobre el segon, l’Europa i 4 sobre el tercer, el pròxim rival, el Lleida Esportiu. Es tracta d’un duel que és tota una final, ja que una victòria certificaria l’ascens directe dels alacantins a Primera RFEF. La cita serà el diumenge 5 de maig en la televisió d’À Punt a les 12:00 hores, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Javier Subirats. 

Els herculans depenen, per tant, d'ells mateixos per a aconseguir l'anhelat ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol. En cas d’empat, també podrien pujar sempre que l’Europa no guanye, perquè el conjunt català li té guanyat el goal-average particular a l’Hèrcules en haver-se imposat a Barcelona (1-0) i haver empatat al Rico Pérez (0-0).

No obstant això, els blanc-i-blaus podrien pujar encara que perderen el partit, sempre que l’Europa no passara de l’empat contra l’Espanyol B. 

El que sí que està clar és que l'ascens es decidirà en l'última jornada al feu alacantí i ho podran vore per À Punt, la televisió de totes i tots els valencians. A més, el programa Des de la banda de la ràdio d’À Punt també té previst retransmetre el partit des d’un estadi Rico Pérez que s’omplirà fins a la bandera. 

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada.

També et pot interessar

stats