À Punt retransmet l'Eldenc-Castelló, duel entre els líders de Primera RFEF

El partit es podrà veure, en directe, a través de la televisió, diumenge a partir de les 18:00 hores

Eldenc i Castelló s'enfronten en la jornada 10 de lliga de Primera RFEF
L'Eldenc i el Castelló s'enfronten en la jornada 10 de Lliga de Primera RFEF

À Punt Mèdia reitera el seu compromís amb el millor futbol. Per això, diumenge que ve, a partir de les 18:00 hores, retransmet, en directe, el partit que enfrontarà els dos primers classificats del Grup 2 de la Primera RFEF.

Es tracta del duel de la jornada 10 de lliga entre l'Eldenc i el CE Castelló que els dos conjunts disputaran a l'estadi Nou Pepico Amat de la localitat del Vinalopó Mitjà i que determinarà qui continuarà en la primera posició de la classificació una setmana més.

Després de la derrota d'aquest diumenge de l'Eldenc per 3-1 contra l'Atlètic Balears i la victòria per 1-0 del Castelló a Amorebieta, el conjunt alb-i-negre s'ha situat al capdavant de la taula i té l'oportunitat d'allunyar-se del seu perseguidor.

Per part del conjunt local, el xoc servirà per a tractar de tornar a la part més alta de la classificació i millorar les sensacions d'aquest cap de setmana.

Però no només això. El xoc també pot servir per a determinar el goal-average que podria ser clau al final de temporada en un hipotètic empat a punts.

També et pot interessar

stats