À Punt prepara l'especial 'Endavant Vila-real' per les semifinals de Champions League entre el Vila-real i el Liverpool

Dimarts, de 20:00 a 21:00 hores, viurem l'emoció del gran partit que podria portar el submarí a la final de París

Aficionats del Vila-real a Anfield
Aficionats del Vila-real a Anfield

Vila-real i Liverpool s'enfronten aquest dimarts en la tornada de les semifinals de la Champions League. Un partit definitiu del qual coneixerem el primer classificat per a la gran final del dia 28 de maig a París. Tot i el 2-0 de l'anada, el submarí tractarà de fer el millor partit possible per remuntar l'eliminatòria i fer història en la competició.

Per això, À Punt Mèdia prepara una programació especial per a viure, en primera persona, tota l'emoció del futbol de màxim nivell.

Durant aquest dimarts, la radiotelevisió pública valenciana farà un gran desplegament per la ciutat de Vila-real per contar-vos tota l'actualitat al voltant del partit. Aquesta casa instal·larà un set en la rodalia de l'estadi de la Ceràmica des d'on realitzarem connexions en directe amb els diferents programes de la cadena i des d'on s'emetrà el bloc d'esports de migdia i nit.

A més, À Punt també ha preparat un especial 'Endavant Vila-real' de 20:00 a 21:00 hores, presentat per Isabel Sánchez i Óscar Forés, des d'on estarem amb l'última hora abans del partit amb les arribades dels dos equips, les alineacions i l'ambient a Vila-real amb tots els aficionats groguets i els vora 2.500 anglesos que es desplacen des de Liverpool. També comptarem amb la veu d'experts amb entrevistes a exjugadors, periodistes i personalitats que passaran pel set i els millors reportatges d'una cita que pot ser històrica.

Però no acaba ací la cosa. En cas que el Vila-real es classificara per a la final de la Champions League, continuaríem amb un especial després del partit, amb tota la festa als carrers de la ciutat i totes les reaccions al respecte.

També et pot interessar

stats