À Punt estarà present a les fanzones de Sevilla i València

El València CF instal·larà una zona de reunió d'aficionats al voltant de l'estadi de La Cartuja i una altra al costat del Mestalla

Aficionats del València, en la fan zone de Sevilla el 2019
Aficionats del València, a la fanzone de Sevilla el 2019 / À Punt Esports

L'afició del València que finalment no viatge a Sevilla el 23 d'abril podrà reunir-se al costat del Mestalla per a viure reunida la final de la Copa del Rei. A banda de la fanzone habilitada a la ciutat andalusa, situada al parc d'El Alamillo, a pocs metres de La Cartuja, el club ha decidit instal·lar-ne una altra prop de l'estadi valencianista.

La zona, ubicada a l'aparcament del costat del fons nord de Mestalla s'obrirà a les 17 hores i serà d'accés gratuït. Hi haurà setanta metres de pantalles gegants en què es projectarà el partit, música en directe, furgonetes amb menjar i activitats oferides pels patrocinadors.

À Punt estarà present tant a la fanzone de Sevilla com a la de València, des d'on donarà una programació especial amb un ampli desplegament tècnic i humà que els contarà cada detall de tot el que envolta la final. Podran gaudir d'animació, música en directe, actuacions i nombroses sorpreses.

També et pot interessar

stats