Més de 600 futbolistes participaran en el II València Cup Girls

Després d'una primera edició marcada per les restriccions de la covid-19, enguany arribaran fins i tot equips estrangers

Dimarts va ser la presentació del torneig a la sala d'actes del complex cultural i esportiu de La Petxina
Dimarts tingué lloc la presentació del torneig a la sala d'actes del complex cultural i esportiu de la Petxina / València Cup Girls

La II València Cup Girls (VCG) apuja el teló amb la presentació del torneig i la benvinguda als 54 equips participants, provinents de la Comunitat Valenciana i d'Àvila, Madrid i Badajoz en el marc nacional, i de Finlàndia en l'internacional.

Aquest esdeveniment de futbol base femení es desenvoluparà al Camp de Futbol Tram II, Camp Pont de Fusta, Camp de Serrans i Camp de l'Exposició. La pilota començarà a rodar en la segona edició del VCG el 29 de juny fins a la disputa de les finals el dissabte 2 de juliol.

Referents del futbol femení

El torneig homenatjarà referents del futbol femení amb un partit d'exhibició el 30 de juny als Serrans. Per a aquest partit ja han confirmat que participen jugadores com Tere Saurí, María José Casamayor 'Gullit', Ana Hernández 'Petit', Empar Broch, Ángeles Olmeda, Laura Ots, Rosa Castillo, Ruth García,  Lucía Llano, María Fernández, Sonia Prim, Paula Arnal, Amanecer Climent, Irene Polo, Cristina Estévez, Carmen Nebot o Sandra Guerrero.

També et pot interessar

stats