El 31 de desembre, marcat en roig per al valencianisme

L'equip torna a la competició i diversos jugadors canvien de vida

Any nou, vida nova per als valencianistes

El 31 de desembre el València reprén la Lliga contra el Vila-real, un partit i una data que pot marcar un punt d'inflexió per a 4 futbolistes dels de Mestalla.

Per a Marcos André eixe últim dia de l'any serà el primer amb la nacionalitat espanyola. Un tràmit burocràtic que fa que el seu valor en el mercat augmente ja que deixa d'ocupar plaça d'extracomunitari.

Per a Hugo Duro, ja recuperat al 100%, eixe 31 de desembre ha de tancar un final "d'annus horribilis" marcat per les lesions.

Un altre davanter, Cavani, haurà de resoldre la incògnita del seu rendiment després del decebedor paper a Qatar i sense la motivació d'una cita mundialista a la vista.

Per a Diakhaby, el 31 de desembre serà l'últim dia que estarà lligat pel València. A partir de l'1 de gener, el francés serà lliure per a negociar amb qualsevol equip i anar-se'n debades a l'estiu. 

El València li ha fet una oferta de renovació, però Diakhaby se sent en una posició de força, i no té pressa per contestar a l'espera d'una oferta millor en el mercat com a agent lliure.

També et pot interessar

stats