El viatge de dos valencianistes en 600 per a animar el seu equip en la final de Sevilla

El cotxe ha sigut personalitzat amb els ídols del València CF d'ara i de sempre per l'artista faller José Luis Platero.

VÍDEO | El viatge de dos valencianistes en 600 per a animar el seu equip en la final de Sevilla

Dos valencianistes, Santi Raga i Nacho Machancoses, viatjaran a la final de la Copa del Rei del dissabte a Sevilla amb un Seat 600 que ha sigut customitzat amb al·lusions al València CF, als seus futbolistes, al palmarés i als símbols de l'equip.

El cotxe, de 1962, ha sigut apadrinat per l'Associació de Futbolistes del València CF, té com a lema "A per la Copa en 600" i ha sigut personalitzat amb els ídols d'ara i de sempre per l'artista faller José Luis Platero, segons han contat els protagonistes. 

Els aficionats que han posat en marxa la iniciativa formen part de la penya Sentiment pel Món, i solen acompanyar l'equip en els desplaçaments fora de casa. En aquest cas, recorreran els 654 quilòmetres que separen València de la capital andalusa amb parades cada 90 quilòmetres per a deixar descansar el motor. 

Els dos valencianistes eixiran a les 9 h d'aquest dimarts des de les portes del Mestalla amb la il·lusió que l'equip aconseguisca alçar la copa contra el Barcelona, tal com ha assenyalat Raga.

També et pot interessar

stats