El València CF posa fi a la festa de la Copa acompanyat per milers de seguidors

La comitiva valencianista ha visitat la Geperudeta, el Palau de la Generalitat i l'Ajuntament, on s'ha posat fi a les celebracions.

El València finalitza les celebracions davant milers de seguidors.
El València finalitza les celebracions davant milers de seguidors.

El València, després de celebrar el dia anterior al Mestalla la huitena Copa del Rei guanyada dissabte passat a Sevilla contra el Barça, ha posat hui punt final a la festa, oferint, com és tradicional, el trofeu a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona de la ciutat, i visitant les seus del Palau de la Generalitat i de l'Ajuntament de la ciutat. Tot amb milers de seguidors que han tornat a omplir els carrers i la plaça del consistori, lloc de trobada de celebracions dels equips de la ciutat. 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït al València portar el títol a la ciutat per a alegria dels seus seguidors. A més, ha felicitat a la plantilla, el cos tècnic i els membres del club per l'èxit i ha assegurat que el club del Mestalla és 'un gran ambaixador' de la Comunitat Valenciana arreu del món. 

Posteriorment, la comitiva valencianista ha acudit a l'Ajuntament, on els ha rebut l'Alcalde en funcions de la ciutat, Joan Ribó, qui també ha felicitat el club "per fer tan feliços a tanta gent en 48 hores". A més, els ha demanat, amb humor, que la pròxima siga amb menys intriga perquè "ja no ens quedaven nervis ni per a la jornada electoral" de diumenge. 

També ha parlat la vicepresidenta en funcions del Consell, Mònica Oltra, valencianista confessa, qui ha recordat la lletra del grup Tardor per a destacar l'esforç que va fer l'equip com a base de l'èxit perquè "és això el que ens fa grans", ha dit referint-se a la lletra de la cançó. Oltra ha volgut destacar l'actuació de Jaume Doménech, porter titular en la final, a qui ha comparat amb el personatge de Spiderman, per les seues parades. 

Al remat, els jugadors han eixit a la balconada de l'Ajuntament per a gaudir amb els milers d'aficionats presents a la plaça, amb les intervencions del capità Dani Parejo, qui ha tornat a destacar el suport de l'afició en tots els dies previs, durant i en la final. 

L'afició demana Rodrigo que es quede

Rodrigo Moreno ha llançat un missatge molt emotiu: "Fa cinc anys que estic ací i he viscut moments no tan bons, pel que acabar d'esta manera en la temporada del centenari és un orgull", ha dit. Després, l'afició li ha demanat que es quede al club cantant: "Rodrigo, queda't; Rodrigo, queda't..."

Jaume Doménech i el tècnic, Marcelino García Toral, que ha volgut recordar als jugadors que menys han participat, han parlat també en el balcó, on novament el defensa brasiler, Gabriel Paulista, ha tornat a liderar les celebracions, amb càntics i balls que han pogut compartir amb una afició entregada. 

També et pot interessar

stats