El València busca la seua huitena Copa del Rei contra el Barça de Messi

Vora 22.000 aficionats valencianistes donaran suport a l'equip en la final que es disputarà a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla a les 21 hores.

El València busca la seua huitena Copa del Rei contra el Barça de Messi
El València busca la seua huitena Copa del Rei contra el Barça de Messi

Onze anys després, el València CF torna a disputar una final de la Copa del Rei. Els valencianistes buscaran a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla el huité títol coper, amb setze finals disputades fins al moment. Enfront, el FC Barcelona, el rei de copes, amb 30 trofeus conquerits, els quatre últims aconseguits de manera consecutiva. 

Desplaçament massiu d’aficionats

Prop de 21.500 aficionats blanc-i-negres es desplacen fins a la capital andalusa per a donar suport als seus jugadors. El degoteig de valencianistes va començar dijous, però la gran majoria arriben aquest mateix dissabte en 60 autobusos, sis trens i quatre avions, com també en vehicles particulars. Els seguidors culers també viatgen en un nombre similar des de la ciutat comtal.

Hi haurà dues zones a Sevilla on les aficions de cada equip podran passar les hores prèvies a la final, amb animació i actuacions musicals. La Fan Zone del València estarà situada a l’avinguda de las Razas i la del Barcelona, a l’avinguda d’Itàlia. 

Per als aficionats valencianistes que no s’hagen desplaçat, el club ha muntat una Fan Zone als Jardins del Túria de València, en el tram entre el pont de les Flors i el de l’Exposició, amb activitats durant tot el dia i projecció del partit en una pantalla gegant. Hi haurà altra gran pantalla, que estarà situada a la plaça de l'Ajuntament, el mateix espai on es produiria la celebració si el València es proclamara campió.

També et pot interessar

stats