L'afició del València envaeix Sevilla

Vora 22.000 seguidors valencianistes acompanyaran el València en la final de Copa contra el Barcelona.

VÍDEO | L\'afició del València envaeix Sevilla

Vora 22.000 seguidors valencianistes acompanyen el València CF a Sevilla. Els aficionats s'han desplaçat en diversos mitjans de transport: avió, tren, autobusos i cotxes particulars per a omplir els carrers de Sevilla. Encara que el desplaçament massiu es va iniciar dijous i divendres, és hui quan el blanc-i-negre ha envaït els carrers de la capital andalusa.

En tren, RENFE ha ofert al voltant de 10.000 places en AVE i xàrters. Divendres de matí isqueren els primers seguidors, tot i que el gros dels aficionats han eixit des de València en els quatre trens especials, el primer ha eixit des de l'estació de Joaquím Sorolla a les 7:03 h i l'últim a les 9:30 h del matí.

Abans, la nit del divendres a la una de la matinada, des de l'estadi de Mestalla isqueren 27 autobusos en un desplaçament organitzat per l'Agrupació de Penyes del València CF que, a més, ha coordinat l'eixida d'aquest vehicles des d'altres llocs de la Comunitat Valenciana. En total, uns 1.500 aficionats han viatjat per carretera en un desplaçament de vora 10 hores,

Altres grups ho han fet en cotxes particulars i fins i tot en autocaravana per a acompanyar el València en una final de Copa l'any del centenari del club.

Els càntics valencianistes, el color blanc-i-negre i fins i tot algunes traques han conquerit des del centre històric de Sevilla o els Reales Alcázares, lloc en què ha estat exposada la Copa del Rei fins a la 'fan zone' valencianista, lloc de reunió i concentració del valencianisme a la capital andalusa.

També et pot interessar