Les guerreres presenten la seua candidatura als Jocs guanyant França

Se sumen a la lluita per classificar-se per als quarts de final de Tòquio 2020

Les "Guerreres" guanyen el seu primer partit a Tòquio 2020
Les Guerreres guanyen el seu primer partit a Tòquio 2020 / Twitter: @COE_es

La selecció espanyola femenina d'handbol torna a ficar-se de ple en la lluita per accedir als quarts de final dels Jocs de Tòquio, després d'imposar-se aquest dimarts per 25-28 a França, la vigent subcampiona olímpica, amb una magnífic treball defensiu.

Les guerreres han mostrat un canvi radical respecte del partit contra Sèrbia, on van caure derrotades i han consolidat una gran millora que recorda l'últim subcampionat del món de fa dos anys.

La lliçó defensiva ha permés a Espanya encaixar tan sols tres gols en els deu primers minuts de la segona meitat, una xifra a l'abast de molt pocs quan davant es troba, ni més ni menys, que amb la subcampiona olímpica.

L'excel·lent actuació defensiva ha trobat el complement en atac en la labor de la lateral Almudena Rodríguez, autora de cinc punts, que amb les seues penetracions i sorprenents llançaments ha liderar l'ofensiva espanyola en la primera meitat.

En la segona part, el combinat ha continuat mostrant-se molt rocós i ha sabut aprofitar les oportunitats per acabar guanyant per un marcador total de 25 a 28.

Ara, les guerreres tenen davant un nou compromís aquest dijous contra les actuals segones de grup, el Brasil, que suma una victòria i un empat en els dos primers partits del grup.