Les 'guerreres' guanyen el Brasil i veuen més a prop els quarts de final

Podrien certificar la seua classificació en el pròxim partit contra Hongria

Les Guerreres celebren la victòria contra Brasil
Les 'guerreres' celebren la victòria contra el Brasil / Kai Försterling (Efe)

La selecció espanyola femenina d'handbol ha reforçat les seues esperances d'accedir als quarts de final dels Jocs de Tòquio després d'imposar-se aquest dijous al Brasil per 27-23 en el grup B del torneig olímpic.

L'endemà passat de véncer França, actual subcampiona olímpica (28-25), les guerreres han inclinat del seu costat el partit contra el Brasil en la segona part, després d'haver-se'n anat al descans amb empat a 13 gols.

Nerea Peña, amb set gols, ha sigut la màxima artillera del conjunt de Carlos Viver, que amb aquesta victòria se situa provisionalment segona de grup, amb dos victòries en tres partits, i podria certificar la seua classificació en el pròxim partit contra Hongria, últim de grup.