Tòquio tanca uns Jocs Olímpics per a la història

La campiona olímpica de karate Sandra Sánchez ha sigut l'abanderada espanyola en la cerimònia de clausura

Sandra Sánchez, abanderada en la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020
Sandra Sánchez, abanderada en la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 / Lavandeira Jr (EFe)

La cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 ha posat punt final a més de dos setmanes de competició en un gran esdeveniment que, des del començament de la pandèmia, ha estat ple d'entrebancs però que, finalment, s'ha pogut celebrar amb un any de retard.

Sense públic a les graderies, i amb unes àmplies mesures restrictives i de control, els milers i milers de participants de pràcticament tots els països del món, han pogut competir en un total de 46 esports diferents.

Sandra Sánchez, abanderada de la clausura

Així, la campiona olímpica de karate en la modalitat de kata, Sandra Sánchez, ha sigut l'abanderada que ha portat l'estandard nacional durant la cerimònia.

Una cita que acaba amb un total de 17 medalles per a la delegació espanyola, 3 d'or, 8 de plata i 6 de bronze i que ja pensa en els pròxims Jocs Olímpics d'estiu que se celebraran l'any 2024 a la capital francesa.

El gran esdeveniment tornarà a Europa després de dos edicions sense fer-ho des que Londres l'acollira l'any 2012. Després de París, Los Ángeles acollirà la cita de 2028 i Brisbane, a Austràlia, farà el mateix als Jocs Olímpics de l'any 2032.

També et pot interessar

stats