CICLISME- VOLTA CV

Démare s'imposa a l'esprint a Alacant i Scotson continua de líder

El dia ha vingut marcat per la pluja i una escapada de 5 corredors que han estat quasi tota l'etapa en solitari

Destacada actuació dels valencians Sebastià Mora (5é) i Felipe Orts (9é).

Arnaud Démare guanya la segona etapa de la Volta a l'esprint d'Alacant
Arnaud Démare guanya la segona etapa de la Volta a l'esprint a Alacant / Vuelta Comunitat Valenciana
15 d'abril 2021 - 16:54

Arnaud Démare, el francés del Groupama-FDJ, ha guanyat a l'esprint la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana en el final de la meta d'Alcant. El esprinter francés s'ha imposat al seu màxim rival, l'australià, Caleb Ewan, que ha sigut tercer. El belga Timothy Dupont ha sigut el tecer, donant temps al pilo. 

L'etapa ha sigut protatonitzada per 5 ciclistes, que han protagonitzat l'escapada del dia, que ha sigut avortada a pocs quilòmetres de la meta. Madrazo, Azparren, Carpenter, Kerkhove i Ibon Ruiz, que ha passat primer per l'única cota puntuable del día, El Fondó dels Frares, i referma el seu lideratge en la muntanya. 

Sebas Mora i Felipe Orts, en el Top 10

Quant a la participació valenciana, Sebas Mora ha sigut quint, i Felipe Orts el nové, els dos participant en l'esprint en l'espera de la sorpresa. Joan Bou ha entrat en el gran pilot, mentre que Iván Moreno, ha intentat la fuga en la pujada al Fondó dels Frares, però el gran grup no l'ha deixat. 

Pel que fa a la general, cap canvi, amb l'australià, Miles Scotson (Groupama) líder; l'alemnay John Dengenkolb (Loto Soudal) és segon a 32 segons i tercer el francés Ala Riou (Team Arkéa), a 34 segons. El gran favorit per a la victòria final, el mallorquí Enric Mas continua quart a 35 segons del líder. 

Demà, tercera etapa, de 165 quilòmetres i considerada com la reina de la present edició de la VCV2021 amb 4 ports puntuables i 165 quilòmetres, però fins a 15 cotes de muntanya, tot i que no estan resenyades com a ports puntuables, un autèntic trenca-cames. Els ports puntuables son el Riu Juanes, Tabarta, Alt de l'Elmarcadero, El Otonel i el final en l'Alt de la Reina a Dos Aigües. 

També et pot interessar

stats