Xabier López-Arostegui: "Volem que el club estiga tan alt com siga possible"

Els jugadors del València Basket i campions amb la selecció, Jaime Pradilla i López-Arostegui, han parlat davant de les càmeres d'À Punt Mèdia

Entrevista a López-Arostegui i Jaime Pradilla

El València Basket inicia una temporada plena d'il·lusió amb una plantilla renovada i que tractarà de competir no només en la Lliga ACB sinó també en l'Eurolliga on han aconseguit plaça.

Un repte majúscul que arriba amb la fortalesa que dona el fet de tindre dos campions d'Europa entre les files del club taronja. Xabier López-Arostegui i Jaime Pradilla s'han convertit en peces importants en la selecció i, gràcies a la seua victòria, han aconseguit més galons encara, en l'equip taronja.

El jugador basc assegura que l'Eurobasket els ha donat l'actitud necessària per a poder portar-la a la competició de clubs i tractar de fer grans coses. De fet, creu que han de fer un pas més per a ser competitius i estar tan alt com siga possible en les classificacions.

Per la seua banda, Jaime Pradilla s'ha mostrat prou sorprés pel fet d'haver guanyat la medalla d'or. "Mai m'hauria cregut haver tornat amb aquesta medalla", ha matisat.

Pradilla sap que l'or ha sigut fruit del treball diari, una situació que volen importar al València Basket, per a, com ha dit el seu company, "que el club estiga en el més alt".

També et pot interessar

stats