Wade Chatman, al quintet de la jornada de la LEB Or

El base del TAU Castelló va signar el millor partit de la temporada contra el Covirán.

El jugador del TAU Castelló ha sigut triat com a part del millor quintet de la jornada de la LEB Or.
El jugador del TAU Castelló ha sigut triat com a part del millor quintet de la jornada de la LEB Or.

El base nord-americà del TAU Castelló Henri Wade Chatman ha sigut elegit com a integrant del quintet ideal de l'última jornada en la Lliga LEB Or de bàsquet, amb 27 punts de valoració, després de disputar el millor partit de la temporada contra el Covirán de Granada. 

Wade Chatman va anotar un total de 29 punts (7/9 TL i 9/18 TC), quatre rebots, quatre  assistències, tres recuperacions, un tap i sis faltes rebudes en una gran actuació que, tot i això, no va ajudar a aconseguir la victòria per als castellonencs, que perderen fora de casa per 72-65 contra el conjunt granadí. 

La resta del quintet de la jornada està format per l'escorta Connor Wood, de l'Ourense; l'aler Frank Bartley, del Carramimbre Valladolid, i el pívot Arkeem Joseph, del Cáceres Humanidad. L'aler pívot David Skara, del Levitec Huesca, ha sigut elegit MVP de la jornada.

Chatman, un dels principals baluards ofensius de l'equip entrenat per Toni Ten, és el quart jugador millor valorat del TAU Castelló esta temporada, en què acumula 99 punts de valoració al llarg dels 284 minuts que ha disputat en 11 partits. En este temps, ha aconseguit 150 punts per al seu equip, amb un total de 28 rebots, 20 assistències, 16 balons robats i 37 balons perduts. 

Amb 15 punts, el TAU el Castelló és tretzé en la classificació de la lliga LEB Or, la segona divisió del bàsquet espanyol.

També et pot interessar