Victòria del València Basket en la seua posada de llarg

Davant de 1.500 espectadors a la Fonteta, les de Rubén Burgos han guanyat el Polkowice polonés per 77-61 i els de Juan Peñarroya, al Gran Canària per 79-72

Presentació de les plantilles masculina i femenina del València Basket a la Fonteta
Presentació de les plantilles masculina i femenina del València Basket, a la Fonteta
Isabel Adam
07 de setembre 2021 - 23:28

La Fonteta ha acollit l'acte de presentació conjunta de les dues primeres plantilles del València Basket, que han guanyat els respectius partits dins de la 27a edició del Trofeu Ciutat de València.

Les de Rubén Burgos han jugat el que ha sigut finalment el seu primer duel de pretemporada, contra el Polkowice polonés, al qual han vençut per 77-61. Paper destacat per a l'escorta Ángela Salvadores, l'única incorporació que han fet en l'equip taronja, que ha anotat 15 punts. En la vessant negativa, la baixa de Laura Gil per una sobrecàrrega, encara que es confia que la internacional estiga disponible per al segon partit de pretemporada de les valencianes, diumenge a les 12:30 contra el Casademont Saragossa. També s'ha perdut la presentació Rebecca Allen, que està disputant la WNBA amb el New York Liberty i que ha enviat un missatge a l'afició de la Fonteta.

El nou fitxatge del València Basket, Angela Salvadores, s'estrena a la Fonteta amb 15 punts
El nou fitxatge del València Basket, Angela Salvadores, s'estrena a la Fonteta amb 15 punts

Després d'aquest primer partit, tots els equips de L'Alqueria del Basket han sigut presentats a través de les pantalles gegants de la Fonteta i després ha sigut el torn de les dues primeres plantilles i els cossos tècnics, que han entrat a la pista al so de la seua cançó preferida.

Victor Claver torna a lluir la camiseta taronja a la Fonteta 9 anys despres
Victor Claver torna a lluir la camiseta taronja a la Fonteta 9 anys despres

L'himne de la Comunitat Valenciana i el d'Espanya i una gran foto de família han posat la cloenda a la presentació oficial, a la qual podien assistir 3.200 persones, després de l'ampliació d'aforament que ahir aprovà la Generalitat. Finalment han sigut 1.500 les que han presenciat la posada de llarg dels dos equips i el partit que ha tancat l'acte, que ha enfrontat el València Basket i el Gran Canària. Els taronja s'han endut el Trofeu Ciutat de València després de véncer als canaris per 76-72, i trencant així una ratxa de tres anys sense guanyar el partit de presentació. El base Sam Van Rossom ha sigut el màxim anotador taronja, amb 13 punts; seguit del nou fitxatge de l'equip valencià, Jasiel Rivero, amb 12; i Mike Tobey i Bojan Dubljevic, amb 11.

El València Basket ha aconseguit així ple de victòries en els partits de pretemporada i ara es prepara per a afrontar la complicada semifinal de la Supercopa, dissabte contra el Barça. Després de recuperar Mike Tobey en el partit de hui, confien comptar amb Klemen Prepelic per a aquest pròxim duel. Labeyrie, Dimitrijevic i Xabier López-Arostegui són les altres tres baixes que arrosseguen els de Peñarroya en aquest inici de temporada i de cara a afrontar la lluitar pel primer títol.

Sam Van Rossom, màxim anotador de l'equip taronja amb 13 punts
Sam Van Rossom, màxim anotador de l'equip taronja amb 13 punts

També et pot interessar

stats