Victòria del València Basket en el primer partit europeu de la seua història

La formació taronja ha guanyat 51-77 el Cegléd hongarés en l'inici de l'Eurocup Women.

Les jugadores del València Basket, en la pista del Cegléd
Les jugadores del València Basket, en la pista del Cegléd

El debut del València Basket a Europa s'ha saldat amb una contundent victòria. Les de Rubén Burgos han guanyat 51-77 el Cegléd hongarés en el primer partit de la fase de grups de l'Eurocup Women. Julia Reisingerova, Joy Adams i Queralt Casas s'han convertit en les jugadores més destacades de la formació taronja en aquest duel. Reisingerova ha sigut la màxima encistelladora, amb 18 punts.

Les valencianes s'han mostrat superiors a les hongareses en pràcticament els 40 minuts del duel. Ha sigut només en el primer quart quan les del Cegléd, entrenades per l'espanyol Gabriel Carrasco, han arribat a empatar amb les taronja. Finalment, aquest temps ha acabat amb un avantatge de 6 punts per al València Basket, 12-18. En el segon temps s'han ampliat les diferències, amb moments en què les de Rubén Burgos se situaven a 10 punts de les seues contrincants. Els dos equips se n’han anat al descans amb un marcador de 31-37. 

Al final del tercer quart el València Basket començava a fer més palesa la seua superioritat. Aquest parcial ha acabat amb un 42-55, 13 punts de diferència a favor de les valencianes. Ha sigut en l'últim temps del partit quan la maquinària taronja ha iniciat una marxa imparable, amb avantatges superiors a 20 punts. Finalment el partit ha conclòs amb un contundent marcador de 51-77. 

Després d'aquest debut europeu, el València Basket afronta un repte important. Diumenge viatjarà a Salamanca per enfrontar-se al líder de la classificació, el Perfumerías Avenida. La competició europea arribarà a la Fonteta dijous, quan les taronja rebran l'Olympiacos. 

També et pot interessar

stats