Victòria del València Basket contra el Panathinaikos, 95-83, a la Fonteta

En aquest duel de l'Eurolliga, Dubljevic s'ha convertit en el màxim anotador de la història de l'equip taronja

El pivot del València Basket, Bojan Dubljevic, màxim anotador de la història del club taronja.

El València Basket ha sumat la cinquena victòria en l'Eurolliga després de véncer al Panathinaikos per 95-83 a la Fonteta. Els taronja han destacat en atac i pel joc en la passada, en un duel on Klemen Prepelic s'ha convertit en el màxim anotador dels de Ponsarnau, amb 18 punts, seguit de Derrick Williams, amb 14, i Hermannsson, amb 13.

A l'inici del partit, dos triples del jugador del Panathinaikos Aaron White han donat un avantatge inicial a l'equip grec, però el bon fer de Klemen Prepelic ha permés als taronja seguir el ritme al rival, fins a acabar el primer quart amb un ajustat 22-21.

Els de Ponsarnau han fet un bon inici de segon temps, posant-se per davant en el marcador, amb un encertat San Emeterio. Ara bé, les pèrdues en els dos equips han fet que no s'aconseguira un avantatge major. Un triple sobre la botzina del taronja Klemen Prepelic ha permés anar al descans amb un marcador de 45-41.

Al tercer temps, l'equip grec s'ha posat a les mans de l'extaronja Nedovic, però la defensa de Josep Puerto i els tirs de Hermansson han permés acabar el quart amb avantatge taronja, per 70-66.

En l'últim quart ha sigut decisiu el protagonisme de Hermansson i Williams en el València Basket, que han donat velocitat al partit i han permés aconseguir el màxim avantatge taronja fins a aquest moment, de 12 punts, al punt d'arribar a un marcador final de 95-83.

En aquest duel de l'Eurolliga el pivot Bojan Dubljevic s'ha convertit en el màxim anotador de la història del València Basket. El jugador montenegrí ha superat els 5.589 aconseguits per la llegenda Rafa Martínez. La cistella per a la història, que li ha donat 5.593 punts, ha sigut un triple en el tercer quart, que ha posat drets els assistents a la tribuna, davant de la falta de públic a la resta de les grades.

L'interior balcànic, de 29 anys, viu la novena temporada en el club valencià i ha assegurat en diverses ocasions que espera acabar la carrera en l'equip taronja. A la fi del partit contra el Panathinaikos, el pivot ha rebut un homenatge dels companys d'equip.