Victòria del València Basket davant del Llemotges, en la segona jornada del Top 16 de l'Eurocup

El conjunt taronja ha vençut per 74-79 a l'equip francés. Aquesta segona victòria consecutiva en la segona fase de la competició europea el situa com a líder invicte del grup G

Victòria del València Basket davant del Llemotges, en la segona jornada del Top 16 de l\'Eurocup

El València Basket ha sumat una nova victòria en la segona jornada del Top 16 de l'Eurocup, en véncer per 74-79 al Llemotges francés en la difícil pista de Beaublanc. El conjunt taronja ha dominat el joc pràcticament en tot l'encontre i es manté com a líder invicte del grup G, després de dues victòries consecutives, la passada contra l'Unicaja de Màlaga.

Els francesos havien pres la iniciativa del partit i no ha sigut fins als dos minuts del primer quart quan els valencians han foradat l'anell del Llemotges. El conjunt taronja ha estretit la defensa sobre els jugadors del millor equip europeu en llançament de tres i en especial sobre noms com Miles, el gran llançador del Llemotges. D'aquesta manera han arribat al final del primer quart amb un avantatge de 10 punts, amb resultat de 18-28.

El Llemotges ha eixit amb força al segon temps, retallant distàncies amb els valencians, però el treball en atac i els triplets dels pivots del conjunt taronja, Bojan Dubljević i Will Thomas, han fet que s'arribara al descans amb el partit controlat, amb una diferència de 9 punts, 46-37. En el tercer quart els valencians s'han vist beneficiats per l'eliminació del pivot nord-americà del Llemotges, Miles, i han certificat el tercer temps amb el triple del base francés del València Basket, Antoine Diot, que arredonia un temps que ha acabat amb 50-64. Aquesta diferència de vora 14 punts s'ha acurtat durant tot el quart temps, gràcies al treball de l'aler francés del Llemotges, Bouteille, i al descans dels taronges Dubljević i Thomas. La tornada dels dos jugadors ha contingut l'ascens francés, encara que la seua tenacitat ha fet que s'arribara a un final ajustat, amb un resultat de 74-79.

Per cert, que el capità del València Basket, Rafa Martínez, ha arribat a aquest encontre a la xifra de 600 partits vestint la camiseta taronja, 199 en competicions europees. S'ha convertit així en el segon jugador de la història que ha arribat als 600 partits disputats amb el València Basket. L'altre jugador que va superar aquesta frontera va ser l'històric capità Victor Luengo, amb 643 partits jugats.