Victòria a última hora de l'HLA Alacant a Almansa

El TAU Castelló va treballar intensament per a emportar-se la victòria contra el Juaristi ISB

Un jugador de l'HLA Alacant fa un tap en l'intent de canasta de Grabauskas
Un jugador de l'HLA Alacant fa un tap en l'intent de cistella de Grabauskas / Rafa Navalón (CB Almansa)

L'HLA Alacant arribava a Almansa amb l'objectiu de confirmar el bon estat de forma i, malgrat anar quasi tot el partit per davall en el marcador, Fran Pilepic donà la victòria a l'equip alacantí amb una cistella quan faltaven dos segons per al final.

Els locals van començar manant en l'electrònic amb un HLA Alacant que va anar més a remolc en els primers compassos de joc. L'encert dels d'Almansa combinat amb l'embús ofensiu dels de Gonzalo García de Vitòria va suposar que els alacantins se n'anaren al descans amb una renda de tretze punts (41-28).

Però, el pas pels vestuaris va canviar la dinàmica del partit: des de l'inici del tercer quart es va veure la millor imatge dels alacantins, que a poc a poc varen reduir el desavantatge en el marcador. A falta de deu segons per al final del partit, l'HLA tenia la pilota per a guanyar. Gonzalo García de Vitòria va demanar temps mort i va dissenyar una jugada per a Fran Pilepic resolguera amb una cistella de molta qualitat a dos segons per al final.

D'aquesta manera, el HLA Alacant suma la quarta victòria en els últims cinc partits i marxa a l'aturada de seleccions en novena posició.

Treballada victòria del TAU

El TAU Castelló es va posar la roba de faena per a doblegar el Juaristi ISB (92-83), un rival perillós malgrat ocupar la zona baixa de la classificació. Després d'un fluix primer quart dels locals, aquests van reaccionar en el segon i a partir d'ací van ser clarament superiors al seu rival amb un joc intens i vistós, quallat des d'una gran faena defensiva.

La victòria suposa una gran dosi de moral per a l'equip entrenat per Toni Ten, després de les dues derrotes anteriors.