Victòria molt treballada contra l’Herbalife (83-67)

El València Basket dona un pas més per a aconseguir la classificació de la Copa del Rei

Partit crucial per al València Basket, que vol aconseguir el més prompte possible la classificació per a la Copa del Rei i, de pas, rescabalar-se del fet que els canaris els llevaren la possibilitat de jugar les semifinals de la lliga 2018 i l’Eurolliga d’aquesta temporada.

El partit ha començat molt igualat. Els dos equips tiraven dels seus interiors per a fer punts en la pintura però, a més, l’Herbalife li ha posat un punt més d’intensitat i això ha fet que es posara per davant en el marcador. El primer quart ha finalitzat amb un resultat de 19 a 21.

En el segon quart, l’encontre s’ha travat, amb moltes interrupcions per faltes personals. Els valencians no disposaven de bones posicions per a tirar i han optat pel joc interior. L’aposta els ha eixit bé i s’han posat per davant (41-33, minut 18:40). Però el Gran Canària ha tirat de coratge amb dos triples consecutius i una cistella de dos sobre la botzina, i els dos equips han entrat als vestidors amb empat a 41 en el marcador.

En la represa, els dos equips han entrat mossegant. Els de casa s’han posat per davant gràcies a la bona circulació del baló, que possibilitava penetracions. A més, la pressió defensiva a tot el camp dels valencians col·lapsava l’atac canari (57-47, minut 27:20). Però els de Ponsarnau no han sabut aprofitar l’avantatge i els canaris han retallat fins al 57-55 del final del tercer quart.

Ja en l’últim temps, el partit s’ha decantat del costat del València Basket. Per fi, a l’equip taronja li han entrat els triples i ha anotat tres en aquest quart per a escapar-se en el marcador. Al remat, l’encontre ha finalitzat amb un enganyós 83 a 67 que no reflectia la duresa i dificultat del partit. Ara, el conjunt valencià haurà de guanyar a Lugo el Breogán per a tindre la classificació de la Copa quasi a l’abast.