Victòria amb solvència del València Basket a la pista de l'Estrela Roja (63-80)

L'equip taronja aconsegueix una important renda a Belgrad en el partit d'anada de la primera ronda de l'EuroCup. La pivot taronja, Marie Gülich, s'ha retirat del partit en lesionar-se al turmell

Victòria del València Basket sobre l'Estrela Roja en el partit d'anada de la primera ronda de l'Eurocup
Victòria del València Basket sobre l'Estrela Roja, en el partit d'anada de la primera ronda de l'EuroCup
15 de desembre 2021 - 23:30

El València Basket ha guanyat amb solvència l'Estrela Roja de Belgrad, per 63-80, en el partit d'anada de la primera ronda dels play-offs de l'EuroCup, disputat a la pista de l'equip serbi. Queralt Casas s'ha convertit en la millor jugadora taronja del duel, amb 14 punts, 11 assistències i 27 punts de valoració.

A l'inici del partit, la intensitat del joc del València Basket i la seua defensa havien permés a les valencianes encaixar només 6 punts, que les locals havien aconseguit des del tir exterior. Les sèrbies, però, han reaccionat i ha canviat la dinàmica, amb un parcial de 14-0, aprofitant les errades en atac de les de Rubén Burgos. L'Estrela Roja s'ha adjudicat el primer quart per 22-18. Al principi del segon temps continuava la igualtat màxima entre els dos equips, però les valencianes han pogut agafar distància en el marcador, amb una destacada Queralt Casas a la pista que ha trencant la defensa de l’equip local amb un ritme més frenètic. El València Basket ha aconseguit un avantatge còmode per anar al descans amb 30-40.

La pívot Marie Gülich es retira del partit en lesionar-se al turmell

En el tercer temps ha vingut l'esglai, amb la caiguda de la pivot taronja Marie Gülich, que s'ha retirat del partit en lesionar-se al turmell. L'ha substituïda Laura Gil en un València Basket que continuava dominant en el marcador, amb la seua solidesa defensiva. Aquest temps ha acabat amb un resultat de 44-59. En els últims deu minuts de partit, les actuacions de Cristina Ouviña i Queralt Casas permetien sostindre l'avantatge taronja, per acabar el duel amb un marcador de 63-80. La renda de l'equip valencià, de 17 punts, és contundent de cara al partit de tornada, que es disputarà dimecres que ve a la Fonteta.