Victòria patida del València Basket contra l’Obradoiro (98-103)

L'equip taronja ha necessitat una pròrroga per a aconseguir la tercera victòria en la Lliga ACB

Bojan Dubljević i Xabi López-Arostegui celebren una acció
Bojan Dubljević i Xabi López-Arostegui celebren una acció / Lavandeira jr (Efe)

El València Basket ha tornat a guanyar en la Lliga ACB després de dues derrotes en les dues últimes jornades. L'equip taronja ha superat l'Obradoiro 98-103 en un partit molt disputat que s'ha decidit en la pròrroga.

Als de Mumbrú els ha costat distanciar-se en el marcador tot i el gran inici de Bojan Dubljevic, que ha arribat al descans amb 13 punts. A la fi, el montenegrí ha sigut el màxim anotador del partit, amb 25 punts.

A dos minuts per al descans, un triple de Josep Puerto ha permés els taronja aconseguir posar-se cinc punts dalt, la màxima diferència fins al moment i ha obert el camí per a arribar al descans amb avantatge. En eixe moment, el València Basket guanyava per 41 a 48. I la dinàmica ha continuat en els primers minuts del tercer període.

La diferència ha arribat a ser de tretze punts, però, a poc a poc, els gallecs han anat retallant diferències, sobretot en l’últim quart. Amb 82-84, quan falten tres segons, Vicedo ha aconseguit forçar la pròrroga amb una palmellada.

En el temps afegit, l’efectivitat de Dubljevic i un triple decisiu anotat per Van Rossom han permés al València Basket agafar distància i endur-se la victòria per 98 a 103.