Victòria a Gran Canària en el retorn d'Ouviña i Trahan-Davis (50-56)

El València Basket té ja assegurada virtualment la condició de cap de sèrie per a la Copa de la Reina

Les jugadores taronja s'encoratgen abans d'un partit a la Fonteta
Les jugadores taronja s'encoratgen abans d'un partit a la Fonteta / València Basket

El València Basket ha guanyat 50-56 l'Spar Gran Canària, una victòria que li permet amarrar la condició de cap de sèrie per a la fase final de la Copa de la Reina que acollirà com a amfitrió.

El partit, a més, ha suposat la reaparició de Cristina Ouviña, fora durant un mes i mig per una lesió al colze dret, i de Celeste Trahan-Davis, que s'havia perdut els últims partits per estar als Estats Units per un assumpte personal. L'americana ha sigut la màxima anotadora taronja, amb 13 punts, només superada per Ángela Salvadores (16).

L'equip de Rubén Burgos recupera la senda de la victòria lluny de la Fonteta després de l'entropessada, fa dues setmanes, en la pista del Cadí La Seu. Precisament l'equip català és el cinqué classificat, el primer per a la Copa que no tindria la condició de cap de sèrie per a quarts de final.

El València Basket, que ocupa actualment la segona posició amb deu triomfs, té un matalaf de dos triomfs a falta de tres jornades per a acabar la primera volta, i per això té ja assegurada virtualment l'avantatge per al sorteig de la primera eliminatòria copera.

També et pot interessar

stats