Victòria contundent del València Basket contra el Ciudad de la Laguna, 98-60

La jugadora taronja, María Pina, ha tornat a la pista després d'un any lesionada.

La jugadora del València Basket, María Pina, ha tornat a la pista un any després de la seua lesió.

Primera victòria de l'any per al València Basket, que ha guanyat de forma contundent el Ciudad de la Laguna Tenerife, 98-60, a la Fonteta. El partit, corresponent a la jornada 19 de la Lliga Endesa, s'havia d'haver jugat diumenge passat, però es va ajornar pel fals positiu detectat en l'equip taronja. Ha sigut el duel de la tornada de la jugadora del València Basket, María Pina, després d'un any lesionada i recuperant-se d'un trencament del lligament encreuat del genoll esquerre. Ha eixit a la pista de la Fonteta quan faltaven 6 minuts per al final, enmig dels aplaudiments de l'afició taronja i ha encertat dues cistelles seguides. Les valencianes, amb l'equip al complet, han superat el seu rècord de punts i triples, 15, en un partit.

Les taronja s'han mostrat molt superiors des de l'inici del duel, sòlides en defensa i fent circular el baló. La renda de les valencianes se n’ha anat als 14 punts i amb els triples de Rebecca Allen, aquest primer temps ha conclòs amb 26-12 en el marcador. En el segon quart les canàries han mostrat un millor nivell, amb Asia Taylor destacant en atac i defensa. Així i tot, les de Rubén Burgos han mantingut la seua renda per anar al descans amb un resultat de 44-29.

En la represa, Kostourkova i Nauwelaers de l'equip canari han intentat donar la rèplica al València Basket, però les valencianes incrementaven el seu avantatge i amb un triple sobre la botzina de Leticia Romero, el tercer temps ha acabat amb 70-43. En l'últim quart les de Rubén Burgos han continuat sentenciant el duel, amb l'anotació de Trahan-Davis i Juskaite, el partit ha finalitzat amb 98-60 en el marcador.

El València Basket s'enfronta dissabte al Cadí La Seu, a les set i quart de la vesprada a la Fonteta.