Victòria clau del València Basket contra el Bayern per seguir en la lluita pel top 8

Els taronja han vençut per 83-76 l'equip alemany a la Fonteta.

El València Basket celebra la victòria davant el Bayern de Munich a la Fonteta
El València Basket celebra la victòria contra el Bayern de Munic, a la Fonteta

Victòria clau del València Basket contra el Bayern de Munic a la Fonteta, que els manté en la lluita pel top 8 de l'Eurolliga, per poder jugar els play-offs i repetir en la competició en la pròxima edició. Els taronja han vençut per 83-76 l'equip alemany, i obtenen així la victòria que fa 17 d'aquesta temporada.

Els valencians han fet una bona arrancada de partit, manant en el marcador amb un festival de triples de Williams, Kalinic, Prepelic i uns connectats Vives i Tobey. Els de Trinchieri han respost també des de la llarga distància i, aprofitant les pèrdues del València Basket, s'han acostat en el marcador en els instants finals del primer quart. Un últim triple de Joan Sastre quasi sobre la botzina ha tornat a allargar la distància del València Basket, que en aquest inici del duel n'ha encertat 7 dels 10 tirs de tres llançats. Aquest temps ha acabat amb resultat de 26-19. Durant el segon quart, els de Ponsarnau han aconseguit mantindre la distància respecte a l'equip alemany i fer-la més grossa, amb el seu domini en el rebot. Els valencians han certificat una molt bona primera part i se n'han anat al descans amb resultat de 46-33.

Llançament del jugador del València Basket, Mike Tobey, en el partit contra el Bayern de Munich

Després de la represa, ha canviat la dinàmica del duel. El Bayern ha aconseguit reduir a poc a poc la diferència amb els valencians, que no encertaven en el tir i l'extaronja Lucic ha dominat en els llançaments de l'equip alemany. En la línia d'altres partits de l'Eurolliga, els de Trinchieri s'han agafat al partit, han pegat la volta al marcador i s'han posat un punt per davant dels taronja a 2 minuts i mig del final d'aquest temps. El partit s'havia endurit i el Bayern signava un parcial de 0-14. El quart ha conclòs amb un últim triple de Dubljevic sobre la botzina, que ha posat el marcador en 58-63. En l'últim quart, el València Basket ha tornat a posar en marxa la maquinària. El tir de dos de Van Rossom i el triple de Joan Sastre han empatat el partit en el primer minut d'aquest temps i la igualtat es mantenia a 4 minuts per al final del partit. Els tirs lliures de Van Rossom han tornat a posar els valencians per davant i, en un final d'infart, el joc coral dels taronja ha fet possible que el duel haja acabat amb 83-76 en el marcador.