Victòria i classificació per a la Copa de la Reina

El València Basket, amb el bitllet ja per a Salamanca, supera el Cadí La Seu a domicili (51-66).

María Pina intenta un llançament de tres
María Pina intenta un llançament de tres / València Basket

El València Basket ha superat un rival directe, el Cadí de la Seu d'Urgell, a domicili. Amb la classificació de la Copa de la Reina que es jugarà a Salamanca ja a la mà, les jugadores taronja han sumat una nova victòria en lliga per a aconseguir estar el més amunt possible en la classificació.

La protagonista dels primers minuts del partit ha sigut María Pina, el principal referent en un atac valencià necessitat de punts. A poc a poc, més jugadores taronges van anar sumant-se a l'aler valenciana. Marina Lizarazu, amb els seus triples, i el gran treball interior de Reisingerova portaren el conjunt valencià a encarar la segona part amb avantatge (29-34).

Les catalanes van encoratjar-se després del pas pels vestidors i amb una encertada Tinara Moore, que l'any passat jugava en el València Basket, van posar-se per davant en el marcador. Però la direcció i els punts d'Anna Gómez primer, i després de Queralts Casas, tornaren a posar el conjunt taronja al capdavant.

En l'últim quart, la diferència en el marcador va anar ampliant-se fins a aconseguir un avantatge de 16 punts. Reisingerova li guanyava la partida a Moore davall de la cistella mentre que Queralt Casas dirigia l'atac valencià amb mestria per a deixar el resultat final en 51 a 66.

Classificades per a la Copa de la Reina

Abans de començar el xoc, el València Basket rebia la notícia que ja estaven classificades matemàticament per a la Copa de la Reina, que es disputarà a Salamanca del 5 al 8 de març de 2020. El conjunt valencià és per ara el tercer classificat en la lliga i si manté eixa posició, el club valencià seria cap de sèrie en els emparellaments per a la competició del KO.