Van Rossom, una temporada més de taronja

El València Basket anuncia la renovació de Sam Van Rossom per una temporada més, amb opció a una segona.

El València Basket anuncia la renovació de Sam Van Rossom per una temporada més
El València Basket anuncia la renovació de Sam Van Rossom per una temporada més / Twitter: @valenciabasket

Una temporada més de taronja, i ja en seran 8. El base belga, peça fonamental dels últims anys, renova per l'equip dirigit per Jaume Ponsarnau. Jugarà la pròxima temporada, amb opció a una més. Arribava a l'estiu de 2013 procedent del Cai Saragossa. Eixe any ja va guanyar l'EuroCup. El primer dels 3 títols amb el València Basket, si sumem la Lliga Endesa 2016-2017, i de nou l'EuroCup, el 2019.

Millor assistent en la història taronja

Amb 34 anys, Sam Van Rossom figura ja en les estadístiques històriques del club com el millor passador, amb un total de 1.171 assistències completades. També és el segon jugador estranger que més partits ha disputat amb la camiseta taronja, i el sèptim en anotació (2.662 punts). La seua mitjana per partit se situa en 8,2 punts.

Quatre bases en el València Basket

Amb la renovació de Van Rossom i el fitxatge de Martin Hermannsson, el València Basket té ara mateix quatre jugadors en la posició de base, un trencaclosques per a Jaume Ponsarnau, que també compta amb Guillem Vives. La situació per a Quino Colom, amb contracte la pròxima temporada, és encara incerta.

També et pot interessar

stats